Luksus Lash Lift

Lash Lift (også kaldt ”Vippe Buk”) er for dig, der ønsker at få det fulde ud af dine egne øjenvipper og få dem til at se længere, smukkere og mere voluminøse ud – på en naturlig måde.  Ved et Lash Lift løftes og bukkes øjenvipperne skånsomt og giver flot naturligt look, med holdbarhed op til 12 uger.

Smid vippebukkeren væk for evigt!
I modsætning til almindeligt ”vippebuk”, med en vippe bukker, der kan give krøllede og ødelagte vipper, er Lash Lift løsningen på smukke øjenvipper.

Hvad er Lash Lift?
Dette er en helt ny teknologi, hvor vipperne bues på en mere skånsom måde, ved hjælp af silikone puder, der lægges på de øvre øjenlåg. Vipperne løftes forsigtigt op og fæstes ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres perm gel, som herefter neutraliseres, derefter farves vipperne.
Du vil hele tiden have et naturligt smukt look.

Yumi er et blidere produkt, der tilfører vitaminer, nærende olier og ekstra keratin for et ekstra lækkert look og længere holdbarhed.

Det er altid vigtigt at vipperne ikke bliver udsat for vand/fugt de første 24 timer Det er også vigtigt at de bliver plejet bagefter for længere holdbarhed.

Du har mulighed for at købe både serum og plejemidler hos mig