Cupping

Hvad bruger man cupping til?

Man mener, at cupping kan have en effekt på en lang række lidelser bl.a. væskeophobninger, vægtøgning, lændesmerter, nakke-og skuldersmerter, smerter i led som knæ, hofter, ankler, håndled, albueled, muskelspændinger, gigt, smerter og uro i benene, tunghed i kroppen, unaturlig træthed, eksem, psoriasis, forstoppelse, fordøjelsesproblemer, fertilitetsproblemer, hovedpine, migræne, dårligt immunforsvar, dårlig udrensning.

Cupping bruges til en lang række problemer og lidelser. Man bruger det oftest til at rense bindevævet for affaldsstoffer. Når affaldsstoffer og syre er bundet til vævet giver det stagnationer, som kan lede til smerter og ubalancer.

Cupping kan bruges kosmetisk, hvad enten det er et farveløst og mat ansigt der mangler kulør eller har fået fine linjer og rynker, eller om det er appelsinhud og buler på lår og baller. Cupping giver smuk og blød hud, da det, udover at rense bindevævet, skaber en utrolig cirkulation og tilfører ilt og næring til hud, muskler og bindevæv. Behandlingen har vundet legendarisk status i forhold til at slippe af det genstridige cellulitis – appelsinhud.

Bivirkninger ved cupping:

Der kan opstå ømhed i kroppen, ligesom enhver form for massage. I og med der bliver løsnet op i affaldsstoffer kan man opleve svimmelhed, træthed og hovedpine – men det skal ses som et tegn på, at kroppen arbejder – husk at drikke masser af vand.